Menu

slogan fi

Punkkibussin aikataulu 2017

Punkit liikkuvat luonnossa aktiivisesti alkukeväästä myöhäiseen syksyyn asti. Rokotusohjelma on hyvä aloittaa varhain keväällä, ennen kuin punkit lähtevät aktiivisesti liikkeelle.

Punkkibussin kevätkiertue starttaa MATKA 2017 –messuilta, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 20.-22.1.2017. Punkkibussista saa kevään aikana punkkirokotusten lisäksi kätevästi ja edullisesti myös kaikki yleisimmät matkarokotteet.

HINNASTO

TBE –rokotukset Punkkibussista:
lapset: 45€
aikuiset: 50-55 € (riippuen rokotteesta)

Nämä ovat kokonaishintoja, joihin sisältyy rokotteen hinta, pistosmaksu, toimistomaksu, rokotuskortti ja muistutuspalvelu. Suosittelemme rokotusta jo 1v iästä alkaen lapsille, jotka oleskelevat puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Sekä lapset että aikuiset tarvitsevat 2 rokotusta (2-4 vkon välein) täyden rokotussuojan saamiseksi.

UUTTA! Influenssarokotukset: 25€ (Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Suoja influenssaa vastaan kehittyy noin 2 vkon kuluttua rokotuksesta).

UUTTA! Pneumokokkirokotukset keuhkokuumetta vastaan: 105€ (sisältää rokotteen (n.90€), rokotuksen ja rokotuskortin. Yksi annos antaa elinikäisen suojan pneumokokin aiheuttamalta keuhkokuumeelta yli 2v lapsille ja aikuisille).

 

MATKA 2017 -messujen rokotukset:

Matkamessujen aikana saat Punkkibussista kätevästi ja edullisesti punkkirokotusten lisäksi myös muut rokotukset matkalle:
hepatiitti -, influenssa -, jäykkäkouristus -, pneumokokki -, kolera -, polio -, japanin aivokuume -, lavantauti – ja keltakuumerokotukset.

Punkkibussissa voit aloittaa uuden rokotusohjelman sekä saat messujen aikana kätevästi meiltä myös kaikki tehosterokotukset.

Maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron, Mastercard ja käteinen)

 

Pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Kotka

Hufvudstadregion, Nyland och Kotka

pe 20.1. Helsinki MATKA 2017, Helsingin Messukeskus, Osasto 7k138 10-20
la 21.1. Helsinki MATKA 2017, Helsingin Messukeskus, Osasto 7k138 10-18
su 22.1. Helsinki MATKA 2017, Helsingin Messukeskus, Osasto 7k138 10-18

Turku, Länsi-Suomi ja Tampere

Åbo, Västra Finland och Tammerfors


Aikataulu julkaistaan kevättalven aikana!

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

 

Maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron, Mastercard ja käteinen)